Åbningstider

Klinikken

Alle hverdage kl. 9.00-15.00 er det muligt at booke en session hos NærVærd. Weekender er der lukket. Enkelte ferier er der ekstraordinært åbent.

Der er ikke venteværelse, så ankom venligst nogenlunde til aftalt tid. Kommer du tidligere end 5 minutter før aftalt tid, bedes du parkere bilen og gå en tur i nærområdet og vende tilbage til den aftalte tid. Der kan være andre klienter i klinikken, så vi hjælpes ad med at repektere privatlivets fred.

Telefonisk

Telefonisk henvendelse i samme tidsrum. Undlad venligst at indtale en besked, men send istedet SMS eller email, hvis telefonen ikke besvares (det gør den sjældent, da jeg samtidig er med klienter i dette tidsrum).

SMS og email

SMS og emails besvares når jeg kan. NærVærd er en enkeltmandsvirksomhed, så respekter venligst åbningstiderne og svar-tiden.

Akuttid

Ønskes en akuttid, udenfor almindelig ågningstid, kan denne enkelte gange bestilles, mod et gebyr på 20 % af behandlingens normale pris.

Booking procedure

Det er ikke muligt at booke tid online. Alle bookinger går personligt igennem mig, enten via personlig aftale ved forrige session, eller via telefon, sms eller email. Dette skyldes at jeg tilbyder en meget individuel og personlig form for behandlinger – ikke “bare” en hyldevare. Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi først taler sammen omkring dig, dine problematikker eller behov og ønsker – og sammen finder ud af, hvilken type session som kan imødekomme dig bedst, om jeg er den rette behandler for dig osv.

Se andre vilkår under fanen “handelsbetingelser”