Tantraundervisning

Ønsker du at bevæge dig ud over ‘kun’ at modtage tantra – til også selv at lære at give denne smukke gave, til mennesker du holder af?

Uden at skulle afsted på store kurser, med mange andre deltagere omkring dig/jer. Så kan et ekslusivt 1:1 (eller 1:2) undervisningsforløb hos NærVærd være noget for dig.

Du kan komme både individuelt eller sammen med din partner. Er I et par, der ønsker at lære, skal I på forhånd have afklaret hvem af jer, der ønsker at give, og hvem der ønsker at modtage. Ønsker I begge at lære at give, skal der muligvis bookes dobbelt forløb eller ekstra gange. Kommer du alene, demonstrerer jeg teknikkerne på dig og du får mulighed for at øve dem på mig (med visse forbehold).

Jeg afholder tantraundervisning på flere niveauer, alt efter hvad dit/jeres udgangspunkt er og hvad ønsker I har. Min mangeårige erfaring gør det muligt at få undervisning på alt fra helt begynder-niveau og op til proffesionelt behandlings-niveau. Kontakt mig for mere information, så vi sammen kan finde ud af hvad der vil matche dig/jer bedst.

Hvis det ønskes, kan der udstedes kursusbevis efter endt forløb – men husk at det vigtigste er den læring, der sidder i hænder og hjerte, ikke i papiret på væggen.

Undervisningen foregår som regl á 3 gange 4-6 timer – gerne fordelt med max. én måned imellem hver session.

Det er også muligt at få læringen samlet på én hel dag, men der er meget at lære, så jeg anbefaler klart at dele det op i bidder og tage det ind løbende.

På første modul lærer du/I, som udgangspunkt, om det tantriske mindset, principper, omgivelser og opstartsritualer, samt massage af kroppens bagside. Anden session om massage af kroppens forside, undtagen kønsdele. Og tredje session omhandler massage af enten yoni eller lingam.

Hver undervisningsgang begynder med teorien omkring det der skal læres på dagen. Derpå arbejder vi os igennem den lærte teori, ved at jeg først demonstrerer teknikkerne i praksis på dig eller på din partner, mens du kan iagttage og stille spørgsmål. Og endeligt får du mulighed for at tage over og selv forsøge dig med teknikkerne, enten på mig eller din partner, imens jeg kommer med feedback. Det er min erfaring at vi lærer bedst på den måde. Vær opmærksom på at det ikke er muligt at øve yoni-massage i praksis på mig. Her er det optimale at medbring en partner at øve på. Ellers går vi igennem denne del af massagen via teori, tegninger og samtale.

Mellem sessionerne vil det være en fordel at øve sig på det lærte, men det er ikke en nødvendighed. Det er dog altid en fordel at have det så meget som muligt i hænderne, for at lære og huske det bedst. Tantra er trods alt både en filosofi, teori og et håndværk.

Ved anden og tredje session, begynder vi med at du kan stille spørgsmål til det lærte fra sidste gang – samt med at du får lov at udføre teknikkerne på enten mig eller din partner, frem til dér hvor du har lært til. På denne måde får du netop mere praktisk erfaring og endnu en mulighed for at stille spørgsmål og få feedback.

Vær opmærksom på, at det er en stor rejse at lære tantra. Der er meget viden og praksis at tage ind – og der er meget at nå igennem. Min erfaring er, at det sagtens kan lade sig gøre (og oven i købet være sjovt imens), så længe vi forventningsafstemmer og planlægger realistisk fra start.

Du modtager på kurset mit omfattende undervisningsmateriale, så du altid har teori og vejledning ved hånden fremadrettet.

Det er muligt at tilkøbe saronger (og snart også massageolie) på stedet.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Jeg håber vi ses!

Testimonials

Vi har nu været til undervisning hos Gry tre gange, hvor vi har lært rigtig meget om tantramassage til kvinden. Forløbet har været en god blanding af nydelse, praktisk massage, hyggelig snak og gode råd. Det har været en virkelig god oplevelse. Gry er et meget behageligt menneske, der fra første møde fik os begge til at føle os meget velkomne og godt tilpasse. Tid og sted blev fuldstændig glemt – hun formåede, at få os til at blive i nuet hele vejen igennem. Gry og NærVærd får vores varmeste anbefalinger.

Hanne & Per

Kære Gry. TAK fordi du indviede mig i går i de indledende skridt på vejen til at blive et bedre menneske! Din enorme varme smitter, og det er rigtig dejligt.

Nils

Tak for forløbet hos dig Gry. Det har været en livsforandrende, skøn og lærerig oplevelse. Din måde at undervise på, den ro og tillid du skaber, gør at det hele føles let, glidende og naturligt. Selv de uvante eller svære ting. Det er en fin kombination af teori og praksis! Og jeg elsker dit undervisningsmateriale! Jeg glæder mig enormt til at begynde at bruge det her i mit liv.

Henning