Tantramassage

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen; med at møde og favne dig selv på en ny måde, igennem kroppen og igennem nærværet med et andet menneske.

Mine massager følger ikke en fast form. Jeg følger derimod min intuition – og det møde imellem mennesker som uundgåeligt opstår, når vi bevæger os ind i det tantriske rum med hinanden.

For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i vores hverdag og samfund har en forkærlighed for at holde fast i. Vi vil så gerne vide hvad der skal ske, have en fast plan og kunne komme ting i kasser og bokse. Tankerne kommer på overarbejde. Men dermed spænder vi ben for os selv, idet kontrol netop er en illusion. Intet i livet lader sig kontrollere. Intet er statisk. Intet er sort-hvidt. Selv universet er i konstant bevægelse og forandring og lader sig derfor ikke indfange i en simpel formel.

Kunsten at danse med livet, handler om at lære at mestre kunsten at danse med det ukendte, med livets flow – fremfor at holde fast, kæmpe imod og insistere på en ikke-eksisterende kontrol.

Kontrol handler dybest set om frygt. Frygt for det ukendte, for at mærke livet og for at komme i kontakt med livets puls i dig selv. Men tør du langsomt begynde at åbne op for tilliden, at slippe kontrollen og lade tankerne tage et velfortjent hvil, vil du kunne opleve en enorm kærlighed, lettelse, selvaccept, frihed, nydelse og livsenergi begynde at strømme igennem dig.

Desuden arbejder vi i tantra med bevidsthed – med at lære at sanse og kende dig selv, din krop og dit sind, endnu bedre. For herigennem at kunne balancere de ubalancer der måtte være.

Er du en person der er meget i hovedet til dagligt, kan der være behov for at styrke din evne til at være i kroppen og i nu’et. Er du en person der er vant til at give meget til andre, kan der være behov for at lære at modtage – uden at skulle give noget igen. Er dit nervesystem træt, kan der være behov vitaliserende øvelser. Har du omvendt stress, kan det give mening at arbejde med at få nervesystemet ned i ro. Uanset hvad der rører sig i dig, finder vi i samråd (og i samråd med din krop), ud af hvad der er behov for at arbejde med i hver enkelt session.

Netop derfor er en tantrisk massage en holistisk og personligt tilpasset oplevelse, som det er vanskeligt at give en fast opskrift på. Fordi den er tilpasset netop dit behov, på netop det sted du er i dit liv lige nu.

Tantra handler om meget mere end blot massage – det er en rejse ind i flow, bevidsthed og balance, baseret på flere tusinde år gamle indsigter, principper og teknikker, der alle guider dig hjem i dig selv, ned i kroppen og ind i hjertet – så du kan leve et mere nærværende og nærende liv. Ikke blot til glæde for dig selv, men til glæde for alle omkring dig.

For mig er dét hvad den tantriske rejse handler om.

– Massagen –

Massagen hos mig er en sanseoplevelse. En invitation til at komme endnu dybere ned i kroppen, ind i sindet og ind i din egen, indre kerne.

Det er som udgangspunkt en nøgen helkropsmassage, dvs. at hele kroppen inviteres med og berøres. Det er dog muligt at undlade de intime kropszoner og/eller få udført massagen iført undertøj, hvis dette ønskes.

Jeg masserer selv iklædt undertøj og bruger mine hænder, arme, ben, fødder og hår til at massere med undervejs.

Der skabes et trygt og tillidsfuldt rum, hvor du inviteres til at mærke efter i dig selv og give plads til de eventuelle følelser og lyde der måtte dukke op undervejs.

Det bør ikke være nødvendigt at påpege, at en tantramassage på ingen måde er en invitation til samleje – og at intet kan ønskes, bestilles eller kræves af massøren undervejs.

– Er en tantramassage for mig? –

En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der ønsker at arbejde med deres bevidsthed, sanselighed og personlige udvikling, på en unik, urgammel og kraftfuld måde.

– Før du bestiller tid –

En tantramassage er ikke en “behandling”, som man kan bestille; det er derimod et dynamisk møde imellem to mennesker.

Du vil sikkert finde at hver enkelt massør har sin helt egen energi og stil, som de arbejder med – og nogle harmonerer bedre med dig end andre. Det vi normalt kalder “kemi”.

Derfor opfordrer jeg til, at vi indleder med en telefonsamtale eller mail-korrespondance, hvor vi begge kan mærke efter om denne kemi og tryghed er tilstede imellem os fra start.

Desuden vil jeg bede dig om at have læst min hjemmeside grundigt igennem, før du kontakter mig. Så du på forhånd har mærket efter og overvejet, om jeg er den rette behandler for dig.

I din mail, vil jeg bede dig om at fortælle:

1) Kort om dig selv og din erfaring med tantra og andet terapeutisk/kropsligt arbejde.

2) Årsagen til at du ønsker en tantra-massage netop på nuværende tidspunkt i dit liv – hvad ønsker du at udforske og arbejde med?

På den måde er det lettere for os begge, at finde ud af om en massage hos NærVærd er det rette næste skridt for dig.

Læs mere information under afsnittene “Spørgsmål” og “Initieringsforløb”

– Tryghed & Respekt –

Det mest afgørende aspekt i en vellykket massage-behandling er tryghed og tillid. Uanset hvor dygtig en massør kan være, er det spildt, hvis du ikke føler dig tryg i det der foregår. Derfor er tryghed og respekt to afgørende punkter hos mig.

Dette er årsagen til, at vi bruger god tid på indledende afklaring og samtale, at du inviteres til at være opmærksomt tilstede og give udtryk for dine ja’er og nej’er, som de opstår undervejs i behandlingen og at vi laver en række tantriske tillids- og nærværsøvelser, førend selve massagen påbegyndes. Alt sammen for at sikre størst mulig tryghed – og dermed udbytte – af din behandling.

Det er ligeledes vigtigt at pointere, at den intime del af massagen er 100 % frivillig og ikke en nødvendighed, for at få noget ud af din tantriske massage. Jeg spørger altid i forsamtalen, om dine tanker og ønsker ift denne del af massagen. Og jeg spørger igen, under massagen, inden jeg påbegynder berøringen af de intime dele.

– Yoni-massage (kvinder) –

For kvinder består den intime del af massagen, af to mulige dele: en udvendig- og en indvendig massage af de kvindelige kønsorganer og skeden (også kaldet yoni).

Jeg spørger inden påbegyndelsen af begge dele, så det altid er muligt for dig, helt at vælge den intime massage fra, kun at vælge den udvendige del, eller at ønske hele den fulde yoni-massage.

Både den udvendige og den indvendige del af yoni-massagen, sigter imod at frigive eventuelle spændinger, der kan have bidraget til nedsat lyst og følsomhed i regionen, samt vise kroppen en ny måde at møde og mærke sig selv på. Gradvist som disse spændinger slipper og området bliver løs- og smidiggjort, vil det medføre nye måder at føle nydelse på, øget sensitivitet og muligheden for at opleve og lære at opnå flere former for orgasmer, der er meget gavnlige for kvindens samlede system.

Jeg bruger altid antiallergiske handsker og koldpresset, økologisk olie under denne del af massagen, for hygiejnens og sikkerhedens skyld.

– Lingam-massage (mænd) –

For mænd indeholder den intime del af en tantra-massage, muligheden for en udvendig massage af de mandlige kønsorganer (også kaldet lingam).

Her vil der være specifikt fokus på netop din krop og sinds behov, som vi sammen afklarer og vurderer, både under forsamtalen og under den indledende del af massagen.

Der arbejdes både fysiologisk, med at løs- og smidiggøre muskler, ledbånd og væv i regionen; samt energetisk, med at vise og omkode centralnervesystemets gamle, indlærte reaktionsmønstre, der måske ikke er så hensigtsmæssige længere.

På den måde, kan du efter massagen opleve, en følelse af afspænding og afslapning i dine inderlår, baller og perineum/mellemkød, der igen kan medføre en øget holdbarhed og ydeevne, rent seksuelt. Det kan med tiden være muligt at oparbejde evnen til at adskille orgasme og udløsning, således at det bliver muligt for dig at opnå det vi også kalder “valley-orgasmer” eller “tantriske helkropsorgasmer”. Da disse er uden udløsning, vil du opleve hvordan din krop ikke mister energi ved denne orgasmeform, men snarere forstærker og cirkulerer nydelsen/energien i hele kroppen. Dermed kan du som mand opnå evnen til at få flere orgasmer i træk og nyde din krop, samværet med din partner og dine orgasmer på en helt ny måde.

Jeg bruger altid antiallergiske handsker og koldpresset, økologisk olie under denne del af massagen, for hygiejnens og sikkerhedens skyld.

– Praktisk information –

Jeg masserer altid hverdage i dagtimerne, med enkelte undtagelser – kontakt mig herom. Du møder altid op nyvasket.

Massagen foregår i min klinik, i et lille skovhus nord for Kolding. Her er der mulighed for et bad efter massagen, hvis det ønskes. Jeg har håndklæder og alt hvad der behøves, så du behøver intet medbringe her; andet end dig selv.

Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden. Her er der desværre ikke mulighed for bad pt. Der er dog et toilet og mulighed for at “sætte håret” efter behandlingen. OBS: Husk selv et håndklæde til at tørre olien af med efterfølgende.

Begge klinikker er ikke handicapvenlige og kræver at du kan gå på trapper.

Selve massagen varer ca. 1,5-2 timer, hvortil der skal lægges ekstra tid, både før og efter, til indledende samtale og til at “lande igen”. For førstegangs-besøgende bør du afsætte cirka 2,5-3 timer i alt.

Ønsker du en længere behandling, kan dette bestilles på forhånd. Så afsættes der ekstra tid til hvad der måtte ønskes – samtale og/eller massage – i alt mellem 3-4,5 time.

Se priserne i fanebladet herom.

Du kan betale kontant, via bankoverførsel eller med MobilPay.

 

– Undervisning & Workshops – 

Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk, sexologisk rådgivning, både til singler, par og grupper. Jeg holder også foredrag og workshops indenfor terapeutiske, tantriske og spirituelle emner.

Stilben 1