Tantraundervisning

Ønsker du at bevæge dig ud over ‘kun’ at modtage tantra – til også selv at lære at give denne smukke gave, til mennesker du holder af?

Så kan et undervisningsforløb hos NærVærd være noget for dig. Du kan komme både individuelt eller sammen med din partner. Er I et par der ønsker at lære, skal I på forhånd have afklaret hvem af jer der ønsker at give, og hvem der ønsker at modtage. Kommer du alene, demonstrerer jeg teknikkerne på dig og du får mulighed for at øve dem på mig.

Jeg afholder tantraundervisning på to niveauer, ét for begyndere og de der ønsker at anvende massagen til nydelse, velvære og ‘husbehov’ – og ét til de der ønsker at fordybe sig yderligere i den tantriske viden og verden, og få endnu flere teknikker bygget på, så massagen også kan anvendes til decideret traumehealing. At deltage på Niveau 1 er en forudsætning for at fortsætte til Niveau 2.

Hvis det ønskes, kan der udstedes kursusbevis efter endt forløb – men husk at det vigtigste er den læring der sidder i hænder og hjerte, ikke i papiret på væggen.

Undervisningen foregår på hvert niveau á 3 gange 4 timer – gerne fordelt med maximum 1 måned imellem hver session.

På Niveau 1 omhandler første modul mindsettet, omgivelserne og opstartsritualerne, samt massage af kroppens bagside. Anden session om massage af kroppens forside, undtagen kønsdele. Og tredje session omhandler massage af enten yoni eller lingam.

Hver undervisningsgang begynder med teorien omkring det der skal læres. Derpå arbejder vi os igennem den lærte teori, ved at jeg først demonstrerer teknikkerne i praksis på dig eller på din partner, mens du kan iagttage og stille spørgsmål. Og endeligt får du mulighed for at tage over og selv forsøge dig med teknikkerne, enten på mig eller din partner, imens jeg kommer med feedback. Det er min erfaring at vi lærer bedst på den måde.

Mellem sessionerne vil det være en fordel at øve sig på det lærte, men det er ikke en nødvendighed. Det er dog altid en fordel at have det så meget som muligt i hænderne, for at lære og huske det bedst.

Ved både anden og tredje session, begynder vi med at du kan stille spørgsmål til det lærte fra sidste gang – samt med at du får lov at udføre teknikkerne på enten mig eller din partner, frem til hvor du har lært. På denne måde får du netop mere praktisk erfaring og endnu en mulighed for at stille spørgsmål og få feedback.

Kontakt mig gerne for yderligere information.