Shamanisme

Hvad er shamanisme og hvad kan jeg bruge det til? – spørger du måske. Er det ikke noget med sært udklædte heksedoktore der hopper rundt og slår på tromme? Hvordan er det relevant for mig og mit liv, her i det 21. århundrede?

Jeg arbejder med natur og shamanisme, fordi jeg ikke kan lade være. Det er i mit blod. Først senere forstod jeg den klare sammenhæng med min psykologiske og terapeutiske uddannelse og levevej – idet begge verdener arbejder indenfor samme felt: At guide og styrke mennesker til at få det bedre med sig selv, med andre og med verden omkring os.

Psykoterapi er det 21. århundredes shamanisme!11998863_10153359159347639_4504265903412873317_n

Vi mennesker lider ofte afsavn, fordi vi ikke længere føler os som en del af et større hele; af en familie, af et lokalsamfund eller en gruppe; ja, af noget der er større end os selv – og som derigennem giver vores liv mening, værdi, styrke og retning. Mange mennesker kommer til mig med følelser som indre tomhed, stress, depression, meningsløshed, frustration, rastløshed, lavt selvværd, manglende passion og retning i livet – eller manglende evne til at mærke sig selv.

Alt dette har shamanismen udviklet og finpudset metoder til at afhjælpe. Metoderne vi anvender er oftest tusindsvis af år gamle, men af og til gemmer gammel viden på stor visdom – netop derfor at det er blevet nedarvet igennem generationer: Fordi det virker!

De værktøjer som du vil kunne opleve at jeg arbejder med, er bl.a. naturterapi, udesidning, trommerejser, bevægelse og stemme, åndedrætsterapi, plantemedicin, samt svedehytteceremonier (hold dig opdateret om svedehytten i facebookgruppen: Trehøje Svedehytte).

NærVærds shamanistiske aktiviteter flytter langsomt hen i søster-selskabet UrKraft, som snart er at finde på hjemmeside-adressen www.urkraft-kurser.dk

Vi glæder os til at se dig derinde til nogle af alle de spændende og livsforandrende ting der kommer til at ske!