Progression

Hvem er jeg?

Hvad er meningen med mit liv?

Hvilken retning skal jeg gå i nu?

Hvad er min rette sti?

Hvordan kan jeg bedst bidrage?

Kender du også til den slags tanker? Følelsen af at famle i blinde. Frustrationen over ikke at kende næste skridt. Af at stå ved en skillevej, men ikke ane hvad den måske handler om – eller hvad retning du skal vælge?

Eller måske bare, at mangle modet og det sidste gram af tiltro til, at det næste skridt, den næste handling i dit liv, vil bringe dig derhen hvor du ønsker.

For sådan er livet. Uvist. Én lang øvelse i tillid, tiltro og at lære at finde fodfæste og finde din sti, uden helt at kunne se hen hvor stien ender…

Igennem tiden har vi fundet mange veje og metoder til at lære at gå rejsen med større tillid, lethed og ro i hjertet. Vi kan gå til coaches og livsvejledere, vi kan gå til clairvoyante eller spørge håndlæsere og tarot. Finde svarene i stjernerne, hos bankrådgiveren eller i Børsens Finans sektion. Tegne forsikringer og betale ind til pension. Der er mange veje. Mørkevandring og bodywork fx. Kunsten at udvikle og fintune din evne til at navigere efter hjertets og kroppens små, subtile signaler og anvisninger. Hvis du alligevel ikke tør lade noget SÅ vigtigt, som din lykke og fremtid ligge alene i hænderne på fremmede eller “eksperter”.

Progression er som redskab, hverken værre eller bedre end nogle af disse veje. Den er en alternativ vej. For nogle en lettere vej. Og let er her ikke lig med lavere kvalitet.

Hvor regression fører dig tilbage, tager progression dig med frem.

Lad mig forklare. Forestil dig dit liv som en tidslinje under dine fødder. Denne linje strækker sig bagud ned i din fortid, men den strækker sig også fremad, foran dig, ud i din fremtid. Livet er én lang rejse ned ad denne linje. Og lige præcis i dag, står du et bestemt sted på denne linje. Hvor regressionsrejsen kan bringe dig bagud ad din tidslinje, ned og hente minder, viden og informationer fra din fortid; kan progressionsrejsen på samme måde bringe dig fremad, op ad linjen, og hente viden, ressourcer og retning her.

Progression foregår som regression, ved at du ligger ned med lukkede øjne, bliver guidet ind i en afslappet tilstand og herfra guidet på en visualiseret rejse frem ad din tidslinje. En rejse ind i fremtiden, til et nedslagspunkt, der kan vise dig din vej. Give dig indsigt og forståelse for, i hvad retning du skal gå. Det stærke ved denne måde at gøre det på, er at du selv gør arbejdet. Der er ingen udefrakommende “ekspert” der fortæller dig, hvad du skal og ikke skal. Det hele kommer fra dig selv, fra din indre visdom og intuition. Og du får lov til sanseligt at opleve det sted du skal hen: se det for dig, dufte det, mærke fornemmelsen i kroppen mens du er der – og tage de oplevelser og sansninger med dig tilbage. Og dét er ofte det der skal til, for at du kan stå distancen. Irl. Når skridtene skal gåes i dit liv.

Det særlige ved progression, efter min erfaring, er dens evne til netop at hente ressourcer. Bidrage til mål og mening. Til at indgyde styrke og mod, i livets store valg.

Sæt 1,5 time af til en progressions session hos NærVærd. Og kontakt mig for yderligere information.