Regression

En regression betyder en “rejse tilbage”. Via en mild hypnotisk tilstand, bringes du tilbage til udgangspunktet for dén specifikke problemstilling, som du ønsker at arbejde med, eller få større indsigt i.

Det kan være alt fra lavt selvværd og andre problematiske følelser, som fx vrede, skyld, skam angst osv., til uhensigtsmæssige tanke- og reaktionsmønstre, uforståelige drømme, traumeforløsning, ønsket om at forstå en personlig relation bedre, få ny indsigt og viden omkring dine skjulte evner og ressourcer osv.

En regressionsrejse kan føre dig tilbage igennem rækken af følelser og/eller oplevelser, helt tilbage til oprindelsestidspunktet. Om det så er tidligere i dette liv – eller for nogen – tilbage i tidligere liv, er ikke til at vide på forhånd.

Vær åben og nysgerrig – og lad dig guide tilbage på rejsen igennem summen af den bevidste og underbevidste livserfaring, som du bærer på lige nu.

– Praktisk –

En regressions-session starter med en samtale og afklaring af hvilket tema, som du ønsker at undersøge nærmere i din rejse.

Derpå foregår rejsen liggende på en behagelig briks, hvor jeg taler dig langsomt ind i den afslappede tilstand, og derpå guider og følger dig fra start til slut.

Slutteligt landes oplevelsen, enten via samtale eller ved at du tegner en tegning over dine oplevelser og indsigter. Af og til siger farver og former mere end ord. Det mærker du efter på dagen.