Parterapi

Ønsker I som par, at arbejde med at styrke jeres relation, eller at have en tredjepart med til at guide jer igennem eventuelle konflikter eller udfordringer, så kan et parterapeutisk forløb hos NærVærd anbefales.

Jeg skriver ‘forløb’, fordi jeg anbefaler at I mindst kommer tre gange, for at få størst mulig gavn ud af terapien og for at kunne følge processen til dørs. Det er dog muligt at skræddersy et forløb med både færre eller flere sessioner. Vi afklarer sammen jeres behov.

Jeg fungerer som den tredje part, der kan hjælpe jer med at se jer selv og jeres fælles, ubevidste mønstre, samt eventuelt uhensigtsmæssige vaner eller kommunikationsudfordringer tydeligt – og guide jer til at blive endnu bedre til at mærke både jer selv og hinanden i relationen.

Parterapi er særligt anvendeligt hvis I står foran store beslutninger som fx at blive forældre, ved utroskab eller andre konflikter, ved følelsen af at have fjernet sig fra hinanden, mistet intimiteten eller spændingen i relation, eller under optræk til skilsmisse ol.

Jeg tager ikke parti og jeg har fuld tavshedspligt, hvis den ene eller begge parter samtidig skulle ønske indviduelle sessioner med mig.

Kontakt mig, hvis I ønsker at styrke jeres parforhold – eller komme bedst muligt igennem udfordringerne i – eller afviklingen af – den relation som I befinder jer i lige nu.

Parterapi er en god og ansvarsfuld investering i jeres fremtid.

Kontakt mig for yderligere information.