Samtaleterapi

Har du ondt i livet eller behov for personlig sparing omkring udfordringer eller udviklingsmuligheder i dit liv, så er samtaleterapi en god vej at gå.

Her vil vi arbejde med de temaer, som du måtte ønske hjælp til; hvilket bl.a. kan indebære personlige livskriser, sorg, lavt selvværd, stress, angst, depression, smertehåndtering mm. Men kan også handle om ønsket om personlig udvikling; om at ville dykke endnu dybere ned i “Hvem er jeg?” og “Hvad er meningen med mit liv?” Der er næsten ikke dét som terapi ikke kan komme omkring og arbejde med, så hold dig ikke tilbage for at kontakte mig omkring netop dit behov.

For dybere indsigt i min personlige stil og vinkel på dig, på mennesket og på udvikling og terapi, læs under menuen “psykoterapi” eller skriv og spørg.

Individuelle samtale-sessioner har en varighed af 60-90 minutter, og indebærer en kombination af de mest brugte terapeutiske værktøjer; herunder gestaltterapi, kunstterapi, kropsterapi, visualisering, hypnose, naturterapi eller hvad end der giver mening ift. netop din problemstilling.

Jeg ser frem til at guide dig på din rejse hjem til dig.