Handelsbetingelser

Betaling

Kontant

MyShop nr. 73341

Kontooverførsel 9682-0000847534

(Sparekassen for Nr. Nebel & Omegn)

Moms

Der er 25 % moms på de fleste af NærVærds ydelser, med undtagelse flere af mine undervisningsforløb og workshops. Kontakt mig for yderligere information.

Klippekort

Som noget nyt, har NærVærd valgt at imødekomme de der ønsker et længerevarende forløb, ved at lave en rabatordning der betyder, at hver 10. gang af den samme behandlingstype er gratis. Dvs. at du sparer 10 % hvis du kommer 10 gange.

Afbud

Er du forhindret i at møde op til din aftale, bedes du melde afbud så hurtigt som muligt, så en anden på ventelisten har mulighed for at komme til.

Skulle du blive pludseligt forhindret af fx arbejde, sygdom eller andet, gælder reglen, at hvis afbudet kommer under 24 timer før behandlingens starttid, betales 50 % af behandlingens pris.

Ved udeblivelse uden varsel betales 100 % af behandlingens pris.

Afbud fra NærVærds side

Det forholder sig sådan, at jeg af og til må melde afbud, grundet barnets sygdom eller andet pludseligt indtruffet. I de tilfælde kontakter jeg dig hurtigst muligt, så du undgår spildtid eller en forgæves køretur – og vi finder sammen en ny tid.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort hos NærVærd. Dog er der særlige omstændigheder for gavekort til kropsbehandlinger. Kontakt mig.

Gavekort skal indløses indenfor 24 mdr. fra udstedelse.

Persondatapolitik

Jf. den nye persondatatpolitik GDPR, der trådte i kraft pr. 25. maj. 2018, vil jeg hermed oplyse dig om følgende persondata-forhold hos NærVærd:

Jeg videresælger ikke og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i mit klientkartotek.

Du kan til enhver tid få aktindsigt i hvilke oplysninger jeg har registreret, samt få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes. Alle oplysninger slettes 5 år efter endt behandling hos mig.

Alle emails og sms’er, samt beskeder på NærVærds online platforme, som indeholder informationer af personfølsom karaktér (hvilket betyder ALT andet end dit navn), slettes straks efter modtagelse af indholdet og en eventuel besvarelse. Forvent derfor ikke at jeg beholder eller husker informationer der er givet skriftligt tidligere i vores korrespondance. Jeg er blot et menneske, og min hjerne kan kun huske en vis mængde informationer af gangen.

Jeg er uddannet klang- og lydhealer, tantrabehandler, kropsterapeut, ba.psyk. og er 4. års psykoterapeut studerende (afslutning 2019). Jeg foregiver ikke at være andet eller mere end dette, og mine priser og mine sessioner afspejler dette kompetenceniveau. Mine behandlinger gør det ikke ud for etableret medicinsk lægehjælp eller psykologisk behandling, men er baseret på min egen uddannelse, erfaring og viden omkring holistisk mental og fysisk sundhed. Spørg altid din egen læge eller psykiater til råds, hvis du er i tvivl. Ethvert råd som jeg måtte give, vælger du på eget ansvar om du vil følge eller ej. NærVærd har ikke ansvaret for konsekvenserne af eventuelt givne øvelser, kost- og sundhedsråd.

Jeg opererer med fuld tavshedspligt, og intet af det vi deler med hinanden, bliver videregivet til tredje part, uden dit foregående samtykke. Ønsker jeg supervision på en session, beder jeg om dit samtykke dertil inden. Jeg anvender intet materiale fra vores sessioner i hverken blogs, video, interview eller bøger, uden at fuldt anonymisere det først, samt bede om dit samtykke her til. Du har altid ret til at sige nej. Er der tale om en offentlig udgivelse, bortfalder muligheden for at trække samtykket tilbage, ved materialets udgivelse/tryk.

Ønsker du at skrive et testimonial til hjemmesiden, anonymiseres dette inden udgivelse. Du kan altid trække det tilbage.

Inden du begynder en session eller et forløb hos mig, bedes du underskrive en samtykkeerklæring, der bekræfter at du er informeret om ovenstående.

For at du kan oprette en booking hos NærVærd, har jeg brug for følgende oplysninger fra dig:

 – dit fulde navn – telefonnummer –

Jeg gemmer dine personoplysninger, således at en eventuel ny aftale er hurtigere at oprette, samt hvis du selv ønsker et overblik over dine forhenværende besøg her. Du kan altid ønske at få enhver registrering i mit system slettet, vær blot opmærkom på, at muligheden for at få rabat for hver 10. session dermed også bortfalder, da jeg ikke længere kan registrere dem.

Jeg anvender kun din email etc. til markedsføring, hvis jeg har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil. Jeg har dog ingen planer om at anvende online markedsføring i form af emails og andet. Jeg har fuld tillid til, at hvis mine behandlinger eller produkter giver mening eller er gavnlige for dig, så kommer du selv til mig og rekvirerer information herom. Men du skal informeres herom alligevel.

Der bruges følgende underleverandører til at opbevare og behandle dine personoplysninger: Terapeutbooking.dk, som følger persondataforordningen.

Jeg nedskriver ingen journaler for dine besøg hos NærVærd, så intet andet end dit navn, telefonnummer og eventuelt e-mail, samt datoer for tidligere behandlinger, er opbevaret hos mig.

Se også blog-indlæg herom.

Og så er vi vist igennem alt det tørre og praktiske, så vi igen kan fokusere på det sjove – nemlig at finde HJEM i dig selv 😛