Om mig

Jeg er uddannet Bachelor i Klinisk Psykologi (ba.psyk) fra Aalborg Universitet, Dynamisk Terapeut fra Human Education Group,

samt har en Master i Familie- & Parterapi fra samme institut.

Jeg er ligeledes under videreuddannelse til Psykoterapeut.

Som klient hos mig, er du sikret igennem Foreningen af Danske Psykoterapeuter FaDP.

Klangmassage er jeg uddannet i hos Tom Friis Hansen og KlangUniverset. 

Jeg er uddannet tantramassør ved SanseTantra, efter de taoistiske principper og metoder ved Spiritual Tantra Lounge (Berlin) og Ananda Wave Instituttet (Køln), samt har en lang række kurser og videreuddannelser indenfor det tantriske kropsarbejde, herunder energiarbejde, healing, dearmering/traumeforløsning mm. Bla. hos Susanne Roursgaard og Gaia Therapy. 

Shamanisme er jeg oplært i af mine forældre, hos en række store læremestre der har krydset min livsvej, herunder ved Scandinavian Center for Shamanistic Studies, natur-shamanen og åndemaneren John Russel-Møller, samt ikke mindst af Livet, Skoven, Fader Himmel og Moder Jord. Se eventuelt Hyldemors telesummit “Når de dybe skove kalder”, hvor jeg deltager som én af de interviewede, for mere om min rejse ind i det shamanistiske felt.

Mit shamanistiske og terapeutiske virke har jeg også udfoldet hos Healing Rejser, hvor jeg fungerede som “guide” på deres weekendretræter, med den sydamerikanske medicinplante Ayahuasca.

I dag arbejder jeg selv tæt sammen med en række af de gamle medicinplanter, herunder Ayahuasca, og faciliterer af og til rejser/ceremonier med dem. Kontakt mig for yderligere information.

Samtidig er jeg stifter af den grønne “græsrodsbevægelse” Green Community Denmark, som er et fællesskab og idé-laboratorium, til udtænkning af muligheder for fremtidig, bæredygtig livsstil og boformer.

Skulle du være nysgerrig på min egen, personlige rejse ind i krydsfeltet mellem moderne, evidensbaseret psykologi og den mere “spirituelle” verdens holsitiske og ældgamle værktøjer, så læs evt. min blog her på siden, omkring min egen rejse igennem det danske sundhedssystem.