Nye muligheder og nye priser

Sommeren er endnu engang over os, med sine tordenbyger og varme vinde, i én stor, kaotisk pærevælling. Dansk sommer når det er bedst 😉

Og ligesom alle ting er i evig bevægelse og forandring, er jeg og NærVærd det også. Det kommer nu til udtryk ved, at der er dukket flere nye tilbud op på NærVærds hjemmeside – herunder fx parterapi, skypeterapi, healingsmassage og ikke mindst personligt skræddersyede forløb med medicinplanten Ayahuasca.

Og en lille ny er blevet “født” – nemlig mit andet hjertebarn UrKraft, der er NærVærds shamanistiske ’søster’. Her kommer der til at udspille sig flere og flere shamanistiske tiltag, med hovedfokus på grupper, kurser og workshops, samt forskellige typer af cirkler og ceremonier. Siden er under konstruktion, men står forhåbentlig klar i midt/slut juli 2017. Det samme gør de første, spændende kurser. Så følg med! Kan næsten ikke tøjle min spænding og begejstring 😛

Endelig stiger priserne på nogle af NærVærds behandlinger, i takt med at priserne derude i verden stiger – også omkostningerne ved at leve, varme op og have klinik. Så for at sikre at NærVærd også findes – til glæde og gavn for alle – ude i fremtiden, må priserne følge med. Det vil særligt være prisen på tantramassage og dearmering der stiger, i starten af august måned (Har du allerede booket en tid i august, gælder den gamle pris dog stadig for denne aftale). Følg med på hjemmesiden og facebooksiden for nærmere information. Forhåbentlig kan de fleste af jer stadig være med – og se fornuften i at sikre bæredygtigheden af foretagenet. Og husk; at det stadig er muligt at opnå 10% rabat ved 10 sessioner, samt fratrække moms, hvis du deltager igennem din virksomhed.

Og så er der kun tilbage at ønske jer alle en helt vidunderlig og magisk sommer! Må I nyde både sol og regn lige (der skal jo være balance i tingene) – og så håber jeg, at vi ses på den anden side, til endnu flere nærværende og kraftfulde stunder sammen.

Psssst…! Og så har jeg lige et ganske vidunderligt sommertip. Ved næste store tordenbyge eller dunrende skybrud, så undgå trangen til at pakke dig ind og skærme dig af fra vildskaben derude – men smid derimod alle de klude som de sociale rammer tillader, og LØB derud i infernoet og huj mod himmelen, dans med skyerne, hop i vandpytterne og mærk hvordan lyden, vinden og vandet skyller både sjæl og krop helt ren. Det er en fantastisk rensende og fornyende oplevelse (og det varme, tørre tøj er SÅ meget dejligere, når du kommer ind igen). Enjoy!

About Gry Dagmar

Gry Dagmar har ændret virksomhed og ydelser - gå til den nye hjemmeside GryDagmar.dk for at læse mere herom.