Nye tiltag i 2020

Vintersolhvervet nærmer sig, det samme gør julen, ferien og det nye kalenderår.

Sammen med tærsklen ind i det nye år, sker der en række betydelige ændringer hos NærVærd.

– Nyt samarbejde, nye muligheder –

Blandt andet indgåes et samarbejde med Psykolog Brian Kok, hvorved en del af NærVærds sessioner flyttes til Olaf Ryes Gade 7Q i Kolding, hvor der er bedre mulighed for samarbejde, faglig sparring og supervision for mig som terapeut og behandler – og derved endnu mere skarp, målrettet og virksom behandling til dig som klient. Win-win.

Vi tilbyder fremadrettet en kombination af sessioner med os begge, da vi er særligt erfarne og kompetente på hvert vores felt. Samtaleterapi hos Brian Kok, i kombination med kropsterapeutiske sessioner hos mig. Det er min overbevisning, at netop denne kombination kan være særligt givtig til mange former for problemstillinger.

Klinikken i skoven på Trehøje består samtidig, hvor de sessioner der kræver særlig plads, naturens nærhed og skovens ro, stadig udføres. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om hvor netop din session vil foregå, eller hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker.

– Tantrisk massage og healingsmassage udgår – 

Jeg vil fremadrettet ikke længere tilbyde tantrisk massage, på trods af at dette har været en stor del af mit virke de sidste mange år. Fra 2020 vil jeg arbejde med en integration af Øst og Vest, krop og sind, “hverdag” og spiritualitet; som jeg igennem årene har fundet mere virksomt og mindre grænsesøgende, end den klassiske tantriske massage. Uden at miste noget af sin terapeutiske, kropslige og energetiske kraft.

Mit hjerte i tantraen har altid handlet om dets terapeutiske potentiale. Hvordan det kan hjælpe os med at sanse og mærke os selv, andre og livet. Føle os hjemme i vores krop, sind og verden. Udtrykke os. Rumme og håndtere livets udfordringer og glæder. Vrede, glæde, seksualitet, sorg. Så både vi selv og vores relationer i livet folder sig ud på bedste vis.

Jeg har haft rigtig mange mennesker igennem min klinik og mine hænder igennem årene, sideløbende med mine uddannelser. Udforsket, lært, erfaret og med tiden udviklet min egen behandlingsform; der kan ses som et miks af østlige og vestlige metoder og øvelser. Med udgangspunkt i bevidsthed, åndedræt, jordforbindelse, bevægelse, stemme og menneskelig kontakt. Inspireret af kinesisk medicin og Taoisme, shamanisme, samt bioenergetik og traume-kropsterapi. Mit ønske og min drøm er fortsat at udvikle og bygge på denne nye metode, da min egen og mine klienters erfaring er, at det kan rykke noget, som hverken samtale eller tantra kan alene. Hvis du er nysgerrig, så kontakt mig for yderligere information, eller følg med herinde.

– Det der er som det “plejer” – 

Endeligt fortsætter jeg med de behandlingsformer som stadig står beskrevet her på siden (og snart på den nye hjemmeside, da denne lukker ned). Ud over kropsterapien, er der blandt andet tale om psykoterapi og parterapi, samt spirituel vejledning/øvelser, og endeligt de shamanistiske ritualer og sessioner. Det er min oplevelse, at alle disse facetter går udemærket og meningsfuldt hånd-i-hånd, så din session og dit forløb kan tilpasses dig og din livsrejse på bedste vis.

Jeg glæder mig til at se- og gense jer alle i det kommende, spændende år!

Glædeligt Solhverv, jul og nytår – fra mig til dig.  

 

About Gry Dagmar

Krop-, Sind- & Energiarbejder - med fundament i Moder Naturs enorme kraft og visdom. Passioneret ildsjæl, der brænder for at finde de veje hjem til os selv, som virker bedst! Gry Dagmar formidler hendes samlede viden og passion videre i hendes virke som terapeut, underviser og facilitator i forbindelse med diverse ceremonier, kurser og workshops.