Nye vinde blæser i skoven

Det er vist på tide med lidt nyt fra skovhuset her på Trehøje.

Der er travlt som altid i klinikkerne, både i København og Almind. Derfor er der ikke meget tid tilovers til at skrive med jer herinde. Dog er det på tide at informere jer, om de nye vinde der blæser hos NærVærd for tiden.

Klinikken i København lukkes lige så stille ned – og eksiterende klientforløb herovre udfases. Der er ikke længere åben for indtag af nye klienter.

Lukningen af denne afdeling skyldes ikke manglende tilslutning (tværtimod!), men derimod at jeg ønsker at efterleve de ord som jeg selv “prædiker”. Dvs bevisthed og fokus på mine grundværdier og prioriteringer i livet. Mit nærvær er behøvet i særlig grad hjemme i Almind, hos min familie, i denne tid. Jeg selv behøver en tid med ekstra grouding, ro og dybe rødder i skovens muld. Tid til at bage boller, se efter min køkkenhave, gå ture i skoven osv. Altsammen for at skærpe mit vigtigste værktøj i mit liv og mit arbejde – MIG – til glæde og gavn for alle omkring mig. For mig er mine sessioner og arbejdet i NærVærd ikke “bare” et arbejde. Det er et kald og en livsstil. Der kræver mit fulde coomitment, døgnets 24 timer. Derfor denne beslutning. Jeg takker alle jer gode mennesker der har været i klinikken i Kbh igennem de sidste 2 år. Det har været en fantastisk rejse! Måske ses vi på østsiden af storebælt igen en dag? Ellers er I altid velkomne i skovhuset i Almind.

Desuden er jeg ved at optimere mig yderligere, i form af ekstrauddannelser og kurser af forskellig art. Den slags tager tid og kræfter, men kommer forhåbentlig både dig som klient, og mig som behandler, tilgode i det lange løb.

Vær opmærksom på, at jeg muligvis i dette efterår eller over vinteren, åbner op for en ny terapiform (Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy eller ISTDP) og dermed tager “forsøgsklienter” ind på særlige vilkår. Hvis du er nysgerrig på at deltage, kontakt mig for info hen over efteråret – eller vær opmærksom på nye opslag med info herinde.

Sidst men ikke mindst begynder min bog om Tantra at være færdig. Det har været en lærerig, givende og mangeårig(!) proces at samle og formidle al min viden og erfaring på dette kropsterapeutiske område ned på skrift og formel, men endelig er den ved at være færdigstøbt! Jeg glæder mig som et lille barn til at dele den med jer <3

Samtidig betyder udgivelsen af bogen også at min karriere med 1:1 tantriske sessioner lakker mod enden. Jeg har været mange år i faget efterhånden. Mange gode, givende år. Men det er et fysisk hårdt arbejde – og min krop begynder at bære præg af dette. Slid og overanstrengelse kan ikke længere holdes fra døren – og da jeg ønsker et langt og godt arbejdsliv, begynder jeg at planlægge og omstrukturere. Udfasningen af tantriske 1:1 behandlinger kommer til at stå på hen over det kommende halve til hele år. Så har du gået og overvejet en tantrisk session hos mig, er det måske på tide at få det gjort? Jer der har fulgt mig igennem årene og stadig går i forløb her, har fået denne information allerede – person to person.

Jeg kommer muligvis (ingen løfter!) til at kunne udføre kropsbehandlinger og nogle massageformer på briks, samt træning i tantrisk meditation, -bevægelse og -åndedræt fortsat. Men det hele er på min krops præmisser (som jeg netop også underviser i – at lytte til sin krop og respektere dens signaler at all times). Undervisning i tantra håber jeg også at kunne fortsætte i moderat omfang efter 2020, men igen: Vi må se. Ellers findes bogen snart derude – så må den blive eftermælet af mine sessioner, erfaringer og behandlinger. Tiden må vise hvad der skal ske herfra. Nu er det varslet til jer alle.

Jeg glæder mig til dette nye kapitel i NærVærds historie. Jeg er sikker på en masse spændende nye ting vil blomstre i kølvandet herpå. Alle mine terapeutiske forløb og sessioner, det shamanistiske arbejde (pssst! – der kommer en samisk “svedehytte” på matriklen hen over vinteren – så snart starter nordiske svedehytte-ceremonier op – følg med!), undervisning, spirituel mentoring og alt det andet – det får mere plads og rum til at vokse.

I slipper ikke af med mig lige foreløbig ;o)

Ses vi?

<3

About Gry Dagmar

Gry Dagmar har ændret virksomhed og ydelser - gå til den nye hjemmeside GryDagmar.dk for at læse mere herom.