Nyt navn og ny hjemmeside

Forandringernes vinde blæser igennem den kolde, våde vinterluft og bringer nye tider med sig hos NærVærd. Blandt andet er klinikken i København blevet udskiftet med en ny klinik i Kolding, i fællesskab med Psykolog Kok Aps. Klinikken i skoven nord for Kolding består.

Samtidig ændrer NærVærd navn til fremover at hedde Gry Dagmar og al hjemmesideaktivitet rykkes til den nye adresse: www.grydagmar.dk.

Denne hjemmeside vil bestå en tid endnu, men vil derpå nedlægges og overgå helt til den nye side.

Jeg glæder mig til dette nye kapitel i firmaets historie, der forhåbentlig vil blive til endnu mere glæde og gavn for alle jer der har fulgt og besøgt mig igennem årene.

Det nye samarbejde med psykolog Brian Kok skaber helt nye og unikke muligheder for et skræddersyet forløb med “state of the art” terapi på alle de fronter du måtte ønske og behøve. I kan se mere om Brian Kok og hans klinik på hjemmesiden www.briankok.dk.

Jeg håber at vi ses !

About Gry Dagmar

Krop-, Sind- & Energiarbejder - med fundament i Moder Naturs enorme kraft og visdom. Passioneret ildsjæl, der brænder for at finde de veje hjem til os selv, som virker bedst! Gry Dagmar formidler hendes samlede viden og passion videre i hendes virke som terapeut, underviser og facilitator i forbindelse med diverse ceremonier, kurser og workshops.