Tantraundervisning

Julegaveidé til dig selv eller dit parforhold?
 
Mange har igennem tiden, enten selv eller i fællesskab, taget denne rejse ind i bevidst, healende berøring, her hos NærVærd.
 
Jf. Sexus, den store sexologiske undersøgelse der lige er udkommet, halter danskernes parforhold og sexliv stadig. Dette kan skyldes mange ting.
Stress. Livsomstændigheder. Kultur. Mangelende viden, måske endda?
 
Dét mange søger i det intime rum, er i virkeligheden ikke forløsningen (orgasmen) i sig selv.
Vi ved vist alle, at uanset hvor forrygende en orgasme er i de sekunder eller minutter den kan vare, kan den ganske sjældent stå alene eller mætte den endnu dybere længsel der bor i hjertet.
Nemlig længslen efter NÆRHED.
Det at føle sig SET, MØDT og ELSKET for ALT hvad man er.
 
Og at kunne give denne gave til den man elsker.
Igennem et MØDE. NÆRVÆR. INIMITET. TILLID.
Som kan mærkes helt ind i cellerne <3
Helt ind i hjertet <3
Der er tale om en helt ny dybde og nuance af nydelse, som mange af os ikke engang vidste var mulig. Eller tilgængelig.
 
En oplevelse der endda kan heale gamle sår omkring mindreværd, præstation, stress, overgreb, sygdom, traumer osv.
 
Der er en grund til at tantrikkerne anser denne berøringskunst for HELLIG. Helbredende. Helende.
En essentiel del af det at være et sundt menneske.
I harmoni, indre ro, tilfreds, fuld af overskud og i balance. Med sig selv og med sine omgivelser.
 
Og en rejse som er for ALLE.
Kvinde og mand.
Ung og gammel.
Tyk, tynd.
Hetero, homo.
Single, gift.
Troende, spirituel, ateist.
Alle.
Vi har alle en krop.
En seksualitet.
Et hjerte <3
 
Men HVORDAN gør vi lige dét? Skaber det dér rum, jeg taler om. Det møde. Med endnu en middag med stearinlys? Endnu en buket blomster? Rosenblade på sengen? Eller hvad??
 
Det er tydeligt at vi danskere savner værktøjer. Simplethen fordi vi igennem generationer helt har glemt kærlighedens vanskelige, men smukke kunst.
At noget så vigtigt som vores nærmeste relationer, berøring og seksualitet er nogle af de vigtigste faktorer i vores generelle lykkefølelse og helbred.
Men at vi ikke undervises i det i skolen. I aller bedste fald kun igennem romantiske film, porno, dameblade, forskruet lockerroom talk og forvrængede historier fra venner og familie.
Idealer. Illusioner.
Som lader os stå tilbage og næsten spille hazzard med noget af det vigtigste i vores liv; vores nære relationer og vores krop og hjerte.
 
Der mangler en vigtig videns-brik i vores kultur.
 
Tantra kan ses som “the missing link”. En urgammel visdom, om hvordan man netop tager bedst muligt vare på, udvikler og forfiner sin evne til nærvær, til kærlighed, intimitet og berøring. Heldigvis bevaret og videregivet til os i dag. Tilgængelig igennem gammel filosofi, teori og teknikker.
 
Det er alt dette vi dykker ned i, på et undervisningsforløb hos NærVærd.
 
 
I forbindelse med, at mine mange års erfaring med det tantriske kropsarbejde er ved at blive nedfældet i bogform, omformes og udfases mine undervisningsforløb langsomt også. Det er derfor NU at du/I skal nå at springe til, hvis denne rejse kunne være noget for jer.
 
Kontakt mig for yderligere information eller læs mere her.

About Gry Dagmar

Krop-, Sind- & Energiarbejder - med fundament i Moder Naturs enorme kraft og visdom. Passioneret ildsjæl, der brænder for at finde de veje hjem til os selv, som virker bedst! Gry Dagmar formidler hendes samlede viden og passion videre i hendes virke som terapeut, underviser og facilitator i forbindelse med diverse ceremonier, kurser og workshops.